Udsmyk børneværelset med smukke lamper

Når det omhandler moden inden for børnelamper, så skifter det hele tiden. Men der er nogle få ting som altid vil være populære og klassikere såsom dyremotiv, smileymotiv eller noget andet barneagtigt.

Når du skal vælge en børnelampe til dit barn, så er det super vigtigt at du gør op med dig selv hvilken farve lampen skal have, hvilken type lampe og udseendet på denne lampe.

Hvis du f.eks. vælger en buet væglampe, så kan det være med stjerner eller måner på, så dit barn falder til ro og det samme kan du gøre med loftlampen. Hvis du er født i 90’erne eller inden, så kan du måske huske de selvlysende stjerner på væggen, som prydede en del børneværelser. Her får du bare muligheden for at kombinere lampe og en sød feature i et stykke.

Tips til indretning omkring den stilbevidste børnelampe:

En af de vigtigste ting ift. At finde den helt rigtige lampe som passer til moden og som samtidig passer ind i dit hjem er, at kigge på hvilke farver på væggen dit barns værelse har, hvilke farver dit barn godt kan lide og sidst men ikke mindst, så spiller dit barns køn også ind i det store billede omkring valg af den rette lampe.

Det er ikke bare vigtigt at lampen er moderigtig, men den skal også kunne betjenes nemt af dit barn, så barnet føler, at det er deres egen lampe. Det nemmeste er altid tænd/sluk på kontakten på væggen eller med afbryderfunktion på ledningen. Når barnet kommer op i teenagealderen, kan det også blive interessant med børnelamper, der kan betjenes via en app på telefonen.

Og hvis du synes, at barnet skal have lidt medbestemmelse ift. Farve eller udseende, så kan du uden at tvivle inddrage dit barn i købet af lampen.

Moderigtig men samtidig sikker:

Når du skal opsætte lampen, så er sikkerhed mere vigtigt end alt andet. Det er vigtigt at dit barns lampe sidder placeret korrekt til væggen med ledningerne, hvis det er en væg eller loftlampe. Og samtidig er det super vigtigt at medtænke sikkerhed når det gælder bordlamper. For det er altafgørende at dit barn ikke får stød eller kommer til skade. Sikkerhed er alfa omega for dig og dit barn.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry