Siger du tøjstativ, så siger du også RackBuddy

RackBuddy er på alles læber, når snakken falder på tøjstativer. Måske kender du allerede deres rå kollektion af tøjstativer i industrielle, sorte vandrør? Nu kan du også få stativerne i egetræ, med et minimalistisk, nordisk design. Læs mere her! 

Hvis du kender RackBuddy, er du sikkert allerede forelsket. Hvis ikke, skal du forberede dig på at blive det. Brandet laver nemlig tøjstativer i et fejlfrit design, høj og holdbar kvalitet, og til alle behov.

Kollektionen af tøjstativer i lyst egetræ hedder Friendship Collection og er karakteriseret ved et minimalistisk og nordisk design. Og de er samlet ved solide, sølvfarvede vandrør, som er RackBuddys varemærke. Du får et tøjstativ, som er et unikt statement i dit hjem eller din virksomhed.

Let, lys og nordisk indretning

Med et tøjstativ i træ fra RackBuddy bliver din indretning en tone lysere og lettere. Stokkene af egetræ indbyder til en minimalistisk og nordisk stil, der lægger vægt på det simple og overskuelige. 

Samtidig giver de sølvfarvede vandrør kant og et unikt udtryk, du ikke finder på andre tøjstativer. Dit hjem eller din forretning får karakter med RackBuddys stativer. Dine besøgende eller kunder kan ikke undgå at bemærke det smukke og særlige stativ, de hænger deres overtøj på.

Tøjstativer til enhver funktion

Friendship-kollektionen, med tøjstativer i træ, byder på 10 forskellige designs. Det betyder, at der er rig mulighed for at finde eller sammensætte et tøjstativ, der passer perfekt til dig og de behov, du har.

Du kan både få tøjstativer til at stille på gulvet, og stativer, der monteres i væggen. Og stativerne er lette DIY-projekter, hvilket betyder at du kan sammensætte dem på måder, der passer til det, du har brug for. Det giver mulighed for unik og skræddersyet opbevaring af dine ting.

Lyder det som noget for dig? Besøg RackBuddy her. 

Tøjstativ til entré og soveværelse

Stativet er perfekt i både din private entré og dit soveværelse. Du kan tilføre ekstra hylder eller knager, så du er forsynet med alt, hvad du har brug for, til både sko, tøj og accessories. 

Det er også nemt at være kreativ med RackBuddys tøjstativer af træ, som er smukke at kombinere med grønne planter, lyskæder eller lamper i et passende design. På den måde får dit tøjstativ et helt personligt udtryk.

Stativer til din virksomhed

Ejer du en virksomhed, er RackBuddy også for dig, for stativerne er meget nemme at flytte på. Det betyder, at du får en meget fleksibel indretning, hvor du nemt kan rykke rundt, fx i forbindelse med arrangementer eller lignende. 

Du kan også få skræddersyede løsninger, så du får stativer, der passer perfekt til dine lokaler. RackBuddys produkter er testet til erhverv, så du har garanti for holdbare løsninger.

Unikt design og solid kvalitet

RackBuddy er mere end bare tøjstativer. I Friendship-kollektionen er stativerne opkaldt efter mennesker, der har støttet og hjulpet virksomheden. Stativerne er designet med skarpe øjne og sans for detaljen, og du får altså et produkt, der er fremstillet med omhu og kærlighed.

Desuden er stativerne i høj kvalitet, og du kan nyde dem i mange, mange år. Det er blandt andet designet med de sølvfarvede jern-fittings, der gør dem så solide og holdbare. Derudover gør jernet, at stativerne er meget stabile og kan holde til stor vægt, af andet end bare tøj.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry