Sådan får du orden i sko-kaosset

Det er ikke nogen hemmelighed, at man kan have mange sko. Og det kan være svært at holde styr på dem alle. Men det behøver ikke at være så svært. Med et par enkle tips kan du få orden i sko-kaosset på ingen tid.

Find den rette sko-opbevaring

Det første tip er at finde den rette sko-opbevaring. Det er ikke alle sko, der er lige egnede til at hænge på en hylde. Nogle sko skal have deres egen plads, hvis de ikke skal blive slidt. Det er især vigtigt med skohylder til dine løbesko eller vandre-sko. De skal have luft omkring sig, så de ikke bliver fugtige og slidte.

Få din nye skoopbevaring i brug

Når du har fundet sko-opbevaring, der passer til dine sko, så er det tid til at sætte det i brug. Begynd med at tage skoene ud af sko-kassen, og så kan du sætte dem på deres egen hylde. Når alle skoene har deres egen plads, så er det meget nemmere at holde styr på dem, og det bliver også nemmere at finde den rette sko, når du skal ud af døren.

Opret en sko-rotation

En sko-rotation er en god måde at holde styr på dine sko, og det kan også være med til at forlænge skoens levetid. Hvis du har mange sko, så lav en rotation, hvor du hver uge tager et par sko ud af sko-kassen, og så sætter et par andre sko ind. På den måde bliver skoene ikke slidt så meget, og det er også med til at holde dem rene. Og så er det en god idé at tage skoene ud af sko-kassen, så hylderne ikke bliver rodede.

Opbevar dine fineste sko i æsker med et billede udenpå

Hvis du opbevarer dine fine sko i deres æsker, kan det sommetider være svært at huske, hvor du har de enkelte sko. Det problem kan du nemt løse ved at tilføje billeder af skoene uden på deres æsker. Så har du et nemt overblik over, hvor du har de forskellige sko.

Sørg for at sætte skoene på plads, når du kommer hjem

Når du kommer hjem fra arbejde eller fra byen, er der mange, der smider skoene et sted, hvor der er plads. Men hvis du gør dette, så bliver der hurtigt rodet, og du får ikke orden i sko-kaosset. Det er derfor en god idé at sætte skoene på plads, når du kommer hjem, og så er det meget nemmere at holde styr på dem, og så er de også lige til at finde, næste gang du skal ud af døren.

Afslutning

Nu har du fået et par enkle tips, der kan hjælpe dig med at få styr på skoene. Det er vigtigt at have en god måde at opbevare sine sko på, så du ved hvor du har dem.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry