Praktiske hjælpemidler til hverdagen for ældre

Vi bliver alle ældre hele tiden. Og med tiden bliver kroppen også mere nedslidt, både generelt og fra skader og slidtage af alderen. Heldigvis lever vi i en moderne tid, hvor der findes mange hjælpemidler til ældre. her finder du ting som rollatorer, kørestole men også de mere dagligdags ting som badestole, tilskud til kroppen eller redskaber i køkkenet.

Good Grips til køkkenet

Til dagligdagen kan gode køkkenredskaber gøre hverdagen nemmere. Køkkenudstyr skal være godt at holde ved, især da mange har problemer med hænderne med alderen.

Her er det gode greb fra Oxo kendt i udstyr som dåseåbner, hakker, salatslynge, hvidløgspresser, skræller, knive, opbevaring, rivejern, proptrækker og meget andet. Du får patenterende non-slip gummigreb i funktionel design der tåler opvaskemaskinen.

Brugervenlig udstyr der findes indenfor stort set alt til køkkenet, og noget der er populær især til ældre og andre der ønsker god kvalitet og ergonomi.

Proteinbars

Det er ikke hjælpemiddel som badeudstyr eller lignede, men proteinbars kan være ganske godt til dig der måske træner i hverdagen, hvilket er sundt og noget der fremmer den generelle velvære også for ældre.

Proteinbars indeholder lerumættede fedtsyrer, Omega 3, Omega 6 og Omega 9 fedtsyrer, der alle gør god gavn for din krop.

Med alderen begynder du at miste din muskelstyrke, hvilket formindsker dit funktionsniveau. Derfor anbefaler WHO at sætte proteinbehovet til ældre på 0,8 g pr kg kropsvægt, hvor mange anbefaler højere værdi til at give kroppen bedre byggesten. Dette er til folk der ikke træner, hvor generel styrketræning anbefales. Her vil proteinbars give kroppen energi på en måde, så du fordeler protein indtaget bedre over dagen, frem for morgen/aften som mange forfalder til.

Badestol

Til ham eller hende der har slidtage med hofter, knæ og ben generelt, kan en badestol eller badebænk være ganske praktisk i hverdagen.

Badestole findes i mange forskellige modeller der kan passe til brusekabiner. Her finder du stole med eller uden armlæn, badebrætter, taburetter og bænke, hvor det gælder om at finde det rigtige der passer til badeværelset, og selvfølgelig noget sikkert, så det ikke glider.

Godt hjælpemiddel til at undgå faldulykker, der giver mere komfort i hverdagen for seniorer eller folk med skader.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry