Østeuropa Hungrer Efter Brugte Danske Biler

En af de mest frustrerende ting ved at skulle købe sig en ny bil er, at man skal have solgt den gamle. Det er spændende og sjovt at kigge efter ny bil, men det er ren og skær hovedpine, at skulle sælge den gamle. Man vil bare gerne af med den hurtigst muligt, så man kan komme til at køre rundt i den nye. Men man kan ikke bare sådan ”skynde” sig: et salg tager nu engang den tid, det tager. Man kan selvfølgeligt sænke prisen til langt under det, som bilen er værd, og dermed sælge bilen hurtigt. Men så taber man penge på den, og det er det de færreste der har lyst eller råd til. Man er typisk nødt til at væbne sig med tålmodighed, hvis man gerne vil have en fair pris for sin brugte bil.

Men hvad gør man, hvis der bare ikke lader til at være nogle købere på det danske marked? Vi har forholdsvist mange brugte biler til salg i Danmark, og det kan være svært at gøre sig bemærket der. Hvorfor skulle de købe din brugte bil, frem for en af de hundrede andre? Det er svært at skille sig ud på positiv vis her – specielt hvis man ikke har lyst til at ende ud i en priskrig, hvor man til sidst ender med at sælge bilen for nul og niks.

Tricket her er, at udvide sin horisont. Danmark er nemlig ikke det eneste sted, du kan sætte din brugte bil til slag. Det er i dag lettere end nogensinde, at sælge sin bil til export. Det åbner, bogstaveligt talt, en verden af muligheder. Der er nemlig flere steder i verden, hvor markedet for brugte biler ikke har nær det samme store udbud, som vi har her i landet. Specielt Østeuropa hungrer for tiden efter brugte danske biler.

Mange tænker slet ikke i de baner, fordi de forestiller sig at det er en dyr og besværlig proces, at sætte sin bil til salg udenfor Danmark. Det ville det da også være, hvis man skulle gøre alting selv. Men det viser sig faktisk, at efterspørgslen på brugte danske biler er så stor, at der er danske virksomheder der har gjort en forretning ud af, at gøre processen så let som muligt. Du tager altså blot kontakt til en af de virksomheder der har specialiseret sig i, at sælge biler til eksport, og så giver de dig et bud på hvad de kan give dig for bilen. Det er så strømlinet at eksportere sin bil i dag, at det faktisk ofte kan være hurtigere og lettere at have med at gøre, end selv at sætte sin bil til salg indenfor Danmarks grænser.

Du kan selvfølgeligt altid gøre begge dele, og se hvor du kan få mest for din bil. Pointen er blot, at du ikke bør snyde dig selv, ved kun at prøve at sælge bilen her i landet.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry