Ønskeliste inspiration til dig som interesserer sig for astrologi

Fylder du år lige om lidt, eller måske nærmer julen sig stille og roligt? Uanset hvad er begge ting en god anledning til at skrive sine gaveønsker ned. Det kan være du har brug for de mere hverdagsagtige ting såsom sokker og strømper, eller måske du dig noget til hjemmet. Nogle gange er det også bare fedest at ønske sig noget af andre, som man ved, at man ikke kommer til at give sig selv. Hvad end det så er, kan variere meget fra person til person. Mangler du alligevel lidt inspiration til den kommende ønskeliste, så har vi her samlet nogle idéer. Det er dog ikke nogen helt almindelige gaveidéer, men specifikt til dem som interesserer sig for astrologi. Astrologi er kort fortalt læren om mulige forbindelser mellem himmellegemerne og Jorden, og man omtaler det også som stjernetydning. Har dette fanget din interesse, kan du lade dig inspirere til din egen ønskeliste, uanset om du i forvejen ved noget om astrologi eller ej.

Stjernetegn plakat
Det første idé vi vil tippe dig om, er noget som du kan hænge op i hjemmet – nemlig en stjernetegn plakat. Alle er født ind i et bestemt stjernetegn, og hver af disse stjernetegn har et tilhørende stjernebillede, samt en beskrivelse af karaktertræk hos personer med det enkelte stjernetegn. En stjernetegn plakat kommer ligeledes i to forskellige designs – et med stjernebilledet og et med karaktertrækkene. Du kan ønske dig den stjernetegn plakat, du synes passer bedst hjem hos, eller overveje om det kunne være flot at have begge designs hængende side om side. Det gode ved disse stjernetegn plakater er, at de er lavet ud fra at skulle passe ind i de fleste hjem, hvilket også betyder, at plakaterne har et simpelt og let design i nogle neutrale og rolige farver.

Spændende og anderledes læsestof
Er en stjernetegn plakat ikke lige det, som du leder efter, har vi heldigvis en anden idé i ærmet. En god bog er et klassisk gaveønske, og hvorfor ikke ønske sig en bog om astrologi, så man kan blive klogere på emnet. Bøger om astrologi er spændende og anderledes læsestof end krimierne, som de fleste normalt begiver sig ud i. Du kan undersøge på nettet, hvilke bøger der får de bedste anbefalinger, og vurdere hvilken type bog du godt kunne tænke dig at læse. De er nemlig meget forskellige, ligesom alle andre bøger på markedet.

Udvid din viden igennem workshops
Er hverken bøger eller plakater noget for dig, kan du altid ønske dig en workshop eller kursus i stjernetydning, og alt det andet som emnet berører. Igennem en workshop eller et kursus kan du udvide din viden, og samtidig lære nogle mennesker at kende, som deler den samme passion som dig. Der findes et enormt bredt udvalg af kursusholdere, og de har hver især et specielt fokus for øje. Derfor er det helt klart en fordel at lave noget research på forhånd, så du ved præcis hvad du ønsker dig.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry