Er du sikker på nettet?

Det er ganske normalt, at mange mennesker bruger meget tid i den digitale verden. Flere og flere mennesker arbejder hjemmefra på deres computer, eller også bruges de den til underholdning og andre ting. Faktum er, at man færdes rigtigt meget på nettet. Hvis man arbejder fra computeren, kan der være vigtigt ting, som er fortrolige, men også i privaten er der mange ting man gerne vil værne om i forhold til filer, dokumenter og indhold på computeren. Det er derfor, enormt vigtigt at være ordenligt beskyttet mod cyberkriminelle.

En tryghed når man færdes på nettet

Det kan nærmest ikke siges nok gange. Sikkerhed i form af antivirus programmer. For eksempel, kan man vælge  Norton 360, som et godt antivirus program. Her er man blandt andet beskyttet mod malware, spyware og ransomware. Udover dette, får man også en firewall og mange andre ting. Der findes forskellige typer man kan købe, alt efter behovet og om der er flere enheder/computere som skal beskyttes. Mange mennesker tænker måske ikke over, hvor vigtigt det egentlig er at være godt beskyttet, men selv privatpersoner kan altså blive ramt af angreb.

Hvad er en VPN?

’Virtual Private Network’ som VPN dækker over, er netop også relevant at have. For eksempel er man enormt udsat for angreb når man vælger at koble sig på offentlige Wi-Fis, også dem som nærmere betegnes som ikke sikre. Der er altså en reel risiko for at cyberkriminelle kan få fingre i private oplysninger og lignende, når man benytter disse. Prøv også en VPN, hvis du vil beskytte dig yderligere. Vil du gerne vide mere om, hvad en Norton Secure VPN kan, så følg linket længere oppe.

Hvad bør man også være opmærksom på online

Hackere og andre cyberkriminelle finder hele tiden på nye metoder, når det kommer til at angreb. Det kan blandt andet være en e-mails, hvor de prøver at fange en. Her er det vigtigt at være opmærksom på suspekte mails. De kan faktisk se noget så troværdige ud, men vise sig at være noget helt andet. Man skal også generelt passe på, hvad man deler online og med fremmede. Et godt tip, er at læse op på flere råd for mere sikker færden online.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry