Den nye form for perler

At lege med perler var en af de helt store glæder i livet, da man var yngre. Man kan stadig en gang i mellem tage sig selv i at sidde og blive fanget af det igen når man bliver ældre. Det er der nu fundet en ny løsning på, perler er ikke længere bare for børn, det er en aktivitet som selv for voksne kan være meditativ.

Diamond painting er nok ikke et ord mange har hørt før, det er en helt ny måde at sidde og lave perler på. At lave perler er ikke længere, at man skal sidde uden inspiration og lede efter farver. Nu er det en ny form for kunst. Uden at skulle stresse over manglende motivation kan man nu på adskillige hjemmesider finde diamond paintings, som man kan bestille hjem.

Lav perler med Disney. Foto: Unsplash

Disse gør det mere overskueligt at lave perler på en meditativ, og rolig måde. I stedet for at skulle sidde og male efter numre, får man nu et helt nyt nummer system med sit billede. Dette bruger man til at organisere sit værk, og lave utroligt realistiske billeder. Man får udleveret et startsæt, med sin første ordre, og så er man ellers bare klar til at gå i gang. Der er stadig kun få producenter i Danmark, men udbuddet af motiver er stadig enormt.

Masser af genrer for enhver smag

Der findes mange forskellige genre inden for diamond paintings. Fx en af de helt store favoritter ”diamond painting disney”. Ved at bruge disse søgeord, kan man vælge imellem flere tusindvis af forskellige motiver. Et af de helt store hit ved diamond paintings er at de kan lave en bro mellem børn og voksne. Et barn vil nemlig synes en Disney prinsesse er det bedste i hele verden, og imens vil mor ikke være ved at falde i søvn. Det vil nemlig tage tålmodighed og intellekt at lave disse billeder.

Det er bevist at denne slags meditativt arbejde er godt for sindet, og vil gavne alle aldre. Derfor er denne opgradering af normale perlesæt, utrolig værdsat blandt mange voksne.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry