Danske stjerner på mode himlen

Der er ingen tvivl om, at der er nogle danskere, der har slået igennem på den internationale mode scene. De danske mode stjerner er mange, men hvem er de egentlig? Og hvilken indflydelse har de på mode verden? Vi har taget et kig på nogle af de danske mode stjerner.

Emma Leth

Emma Leth er en af de danske mode stjerner, der er på mode himlen. Emma Leth er en blogger og model, og hun har igennem sin blog fået et internationalt publikum. Emma Leth er især kendt for sin simple og afslappede stil, og hun har bl.a. samarbejdet med cassiopeia.

Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek er også en af de danske mode stjerner, der har slået igennem på den internationale mode scene. Pernille Teisbaek er en blogger, stylist og designer, og hun har bl.a. samarbejdet med mange internationale mærker. Pernille Teisbaek er kendt for sin stil, der er en blanding af det klassiske og det rå.

Frederikke Sofie

Frederikke Sofie er en af de danske mode stjerner, der er på vej op ad mode himlen. Frederikke Sofie er en model, og hun har især slået igennem i modeverdenen med sine kurvede og feminine former. Frederikke Sofie har bl.a. samarbejdet med mange internationale mærker som Givenchy, Dior og Chanel.

Cecilie Copenhagen

Cecilie Copenhagen er et dansk modehus, der er grundlagt af Cecilie Jorgensen. Cecilie Copenhagen er kendt for sin unikke og farverige stil, og Cecilie Copenhagen har bl.a. samarbejdet med mange internationale mærker som Topshop, Urban Outfitters og ASOS.

Hvorfor har vi så mange gode danske designere?

Det er ingen hemmelighed, at Danmark er et land med en masse unikke og innovative designere og brands. Der er flere årsager til, at Danmark har så mange gode designere, og en af årsagerne er, at Danmark har mange dygtige uddannelsessteder inden for mode. Bl.a. har Danmark Designskolen Kolding og Danmarks Medie og Journalisthøjskole, der er to af de bedste uddannelsesinstitutioner inden for mode og design.

Hvilke danske mode brands skal du holde øje med?

Der er mange danske mode brands, som du skal holde øje med i 2022. Bl.a. skal du holde øje med mode brands som AMEN Copenhagen, Wood Wood, Ganni, Soulland og Gestuz.

Hvilke danske designere skal du holde øje med?

Der er også mange danske designere, som du skal holde øje med i 2022. Der er bl.a. flere danske designere, der er blevet nomineret til LVMH Prize, og du skal holde øje med designere som Nikolaj Nielsen, Stine Goya, Cecilie Bahnsen, Freya Dalsjø, Mark Kenly Domino Tan og Astrid Andersen.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry