Accessories i læder er et oplagt, bæredygtigt og tidløst valg

Læder er et naturprodukt og holder i mange år, når man passer godt på det. Det har igennem årene haft mange funktioner, og er blevet brugt af høj som lav. Hos byRavn bruges der vegetabilsk garvet kernelæder, som er garvet på en mere skånsom måde for miljøet, end f.eks. kromgarvning. Læderet er et biprodukt fra kødproduktion, og er det et bæredygtigt materiale, som forekommer i naturen på naturlig vis. Læder kan bruges til mange ting, om det er til accessories, boliginteriør, eller sko. Det lækre materiale kan holde til mange ting, uanset om det har en statisk funktion, som en læderstol, eller bliver brugt i bevægelse, som f.eks. sko.

Eksklusive accessories

Læder er et langtidsholdbart produkt, som næsten kun bliver mere lækkert af at blive brugt. Det robuste materiale kan garves i forskellige tykkelser og dermed tilpasses den funktion det skal have. Med de mange funktioner læder kan have, er det smart at det kan modelleres til at fungere så optimalt som muligt. Til accessories er det lækkert med noget læder, som er til den tykke side, som giver det en eksklusiv følelse. Accessories i læder kan f.eks. være en lædernøglering, et læderbælte, eller en lædertaske, udforsk dette link. Accessories lavet i læder er et oplagt valg, da det er produceret i et bæredygtigt materiale, som holder længe og er med til at passe på vores miljø. Siden produkter lavet i læder holder i lang tid, er det en fordel at læderet også bidrager med et tidløst udseende.

Garderobens must-have

Der er ikke noget mere irriterende, end at man skal gå og trække op i bukserne hele dagen. Et læderbælte er næsten et must-have i ethvert tøjskab. Med et bælte i læder fra byRavn får du en tilføjelse til garderoben, som med det tidløse design passer godt sammen med det tøj du allerede ejer. En livrem i kernelæder har både en praktisk funktion, men er også lavet i et materiale som aldrig går af mode. Det klassiske udtryk er en vinder hver gang, og da læder er et naturmateriale, skader det ikke miljøet. De klassiske læderbælter er prikken over i’et til outfittet, samtidig med at have en praktisk funktion. Bælterne er håndlavede og kan tilpasses i længden, så det passer dig perfekt. Med flere forskellige farver kan du også matche det så det passer til din garderobe. Bæltet passer godt sammen med et par jeans, nogle sneakers og en t-shirt. Til de mere formelle anledninger kan man også sagtens style bæltet sammen med jakkesæt og laksko.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry