5 trends vi har set på catwalken

Modebranchen er altid i bevægelse og hele tiden på udkig efter nye trends og tendenser. Her får du et overblik over 5 trends, som vi har set på catwalken for herremode.

1. Cargobukser

Cargo bukser har været en af de store trends på catwalken for herremode. Bukserne er lavet af et stof, der er let at bevæge sig i, og som giver et afslappet og casual look. Bukserne er ideelle til hverdagsbrug, men kan også nemt bruges til finere lejligheder med lidt mere festlige tilbehør.

2. Chunky sneakers

Chunky sneakers har også været en af de store trends på catwalken for herremode. Skoene er lavet med chunky såler og et chunky look, der kan sammensættes med mange forskellige typer tøj. Skoene giver et afslappet og casual look, og er ideelle til hverdagsbrug, da de er praktiske, komfortable og kan styles på mange forskellige måder.

3. Oversize jakker

Oversize jakker har ligeledes været en af de store trends på catwalken. Jakkerne har et oversize look, der sikrer, at der er plads til mellemlaget. Det betyder at der er massere af plads til varmere lag indenunder. De oversize jakker er derfor praktiske i alle sæsoner. Derudover giver jakkerne et casual og moderne look, der passer perfekt til hverdagsbrug.

4. Fleece jakker og -veste

Et fjerde bud på de nyeste trends fra catwalken, er veste og jakker i fleece. De lune veste og jakker er ideelle luftige lag, der holder dig varm uden at få dig til at svede. De er praktiske i alle sæsoner, og kan blive det perfekte mellemlag i de kolde vintermåneder.

5. Cropped bukser

Cropped bukser har også været en af de store trends på catwalken for herremode. Cropped herrebukser er ankelkorte bukser i denim, stof eller ligefrem fløjl. Bukserne er alsidige og kan både kombineres med en sweatshirt og sneakers, eller en habitjakke og pæne sko.

Hvad skal du investere i?

Hvis du gerne vil følge de nyeste trends, så kan du med fordel investere i de 5 trends, der er beskrevet i denne artikel. Du behøver ikke købe alle 5, men bare vælge dem, der tiltaler dig mest. Når man køber nyt tøj er det ikke kun vigtigt at følge de nyeste trends og tendenser. Det er også vigtigt at købe tøj, der passer til det tøj, du i forvejen har. Passer dit nye tøj ikke sammen med resten af din garderobe, så risikere du at du ikke får brugt dine nye investeringer.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry