5 nødvendige herre styles til vinteren

Vinteren og julen står for døren, og nutidens vinter byder ofte både på kulde og masser af regn. Det betyder også, at garderoben skal indeholde essentielle styles for at imødegå det omskiftelige vejr frem til foråret.

Her finder du inspiration med nødvendige herre styles til vinteren. Det er ting som du bør have dækket ind, og måske kræver fornyelse i skabet.

Bukser

Herrebukser er nødvendige til alle årstider. Her er de klassiske jeans tidløse og bruges hele året rundt. Men vinteren betyder dog, at vi bruger de mørke farver. Hvor sommeren giver et skift til de lyse nuancer.

Sørg for at have dækket garderoben ind med praktiske bukser, hvor fritidslivet måske betyder vandafvisende outdoor bukser til forskellige gøremål.

Handsker

Et par varme og praktiske handsker hvor du kan bruge fingrene, er som regel nødvendig fra 1 december og frem, hvis du cykler eller går på vej til og fra arbejde, skole m.m.

De klassiske brune og sorte læderhandsker er velegnet til de fleste. Og her finder du mange lækre brands med herrehandsker i skind.

Hue

Hvis du tager cyklen eller offentlig transport til arbejde eller skole gennem vinteren, er en hue nok også en nødvendighed. Det kan være ret koldt om morgenen når frosten kommer, og her vil den ekstra varme være kærkommen.

Der findes et kæmpe udvalg af huer i strik og med uld. Her er de tidløse huer/beenies med neutrale farver, de populæreste valg blandt mænd og kvinder.

Vandafvisende overtøj

En varm vinterjakke er nødvendig, for der vil stort set altid forekomme frost i vinteren. Og jo ældre du bliver, jo mere fryser man virker det til. Men en vinterjakke skal næsten være mere vandafvisende end varm, hvis dette er de to eneste muligheder. Vi får forfærdelig meget vand, og samtidig er det en våd og kold luft der bliver hængende.

Find en god jakke der både kan holde dig varm, og samtidig kan dække af, så du ikke bliver våd. For det er svært at holde varmen, hvis man er våd.

Godt fodtøj

Fodtøjet skal også holde fødderne varme men samtidig holde fødderne tørre. Hvad end du er til sneakers eller mere tidløse lædersko, så kombinerer det praktiske med den gode stil i nævnte rækkefølge.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry